Genezen op afstand

Het concept magnetisch-elektrische dimensie en negatieve entropie biedt intrigerende inzichten in Reconnective Healing op afstand door de reconnectieve frequenties en hun interactie met zelfgenezing. Dezelfde frequenties worden gebruikt voor een genezing waarbij de patiënt fysiek aanwezig is.

Genezing houd niet alleen in 'beter worden', een verlichting van symptomen, ziekte, kwalen en andere zichtbare blokkades die ons afhouden van volledig functioneren. Dat zou een beperkte definitie van genezen zijn. Genezing houdt ook in 'weer' of 'opnieuw' spiritueel heel worden'. Een belangrijke aanvulling in onze 'reparatie'-maatschappij.

Erik Pearl beschrijft dit als volgt: "Genezing is het loslaten of verwijderen van een obstakel of storing die ons afgescheiden heeft van de perfectie van het universum."

Reconnective Healing® gaat verder dan voelbare energie, omdat het toegang geeft tot een groter spectrum, het gebied van licht en informatie. Met licht wordt hier bedoeld de bron van universele intelligentie en informatie, waarvan het licht dat voor ons zichtbaar is slechts een heel klein onderdeel is.

Eric Pearl